X

Användarnamn

KUNDTJÄNST
X
Vi finns här för att hjälpa er!

Sänd oss ett e-mail till kontakt@eciggbutik.se

Betala med:

  • Fri leverans på orders över 499:-
  • Lojalitetsprogram - 10% tillbaka på ditt köp
  • Snabb leverans
MENY

Efest

Sorteringsordning:
Visningsformat:
Efest LUC V2
Robust, snabb och effektiv laddare från Efest till 2st 18650-batterier (medföljer ej). Det har en LCD-skärm så du hela tiden kan se hur mycket det har laddat, hur mycket som är kvar att laddas samt hur dina batterier mår.
367 kr
Efest Slim K1
Genialisk och slimmad laddare till 1st 18650-batteri (medföljer ej). Kan anslutas till din väggadapter, dator, bil, tv, playstation med mera.
89 kr
Efest LUC V6
Robust, snabb och effektiv laddare från Efest till 6st 18650-batterier (medföljer ej). Det har en LCD-skärm så du hela tiden kan se hur mycket det har laddat, hur mycket som är kvar att laddas samt hur dina batterier mår.
446 kr
Efest Slim K2
Kompakt och genialisk laddare till 2st 18650-batterier (medföljer ej). Kan anslutas till din väggadapter, dator, bil, tv, playstation med mera.
129 kr
Efest LUC V4
Robust, snabb och effektiv laddare från Efest till 4st 18650-batterier (medföljer ej). Det har en LCD-skärm så du hela tiden kan se hur mycket det har laddat, hur mycket som är kvar att laddas samt hur dina batterier mår.
393 kr
Efest Säkerhetsetui (Stor)
Säkerhetsetui för uppladdning av batterier.
69 kr
Efest LUC Blu6 OLED
Intelligent laddare från Efest med massor av funktioner som gör det hela mycket roligare att ladda batterierna. På den högkvalitativa OLED-skärmen kan de se all nödvändig information.
566 kr