new

SMOK Majesty Luxe Black Cobra Edition

SMOK - Majesty 225W TC Box MOD Luxe Edition
Produkt Id: 00219-18-14094

Om du letar efter ett stort, robust,, snyggt, lyxigt och kraftfullt mod med massor av funktioner, en super skarp design och de finaste detaljerna, då Majesty letar du efter!

Du får en 225 W maxutgång, utrymme för två 18650 batterier, en stor och härlig fyra-bar och vad vi inte kan hitta annars!

1 118,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
1118SEK
Beställ inom
00:00:00
så skickar vi ditt paket idag!
(Gælder kun PostNord og GLS)
Variabel OutputJa
Max Watt225
Min Watt6
Batteri Internt / EksterntExtern
Batteriet ingårNej
Batterikvantitet2
Batteri cell18650
UppladdningsbartJa
Max Laddning AMP1.0
SkärmtypLCD Color Display
TC möjligtJa
FormFirkantet
MaterialRostfritt stål, Zinklegering
Connector510

SMOK Majesty Luxe Black Cobra Edition

Majesty modden från SMOK känns nästan kunglig att ha i handen. Den geniala cobra-designen är ganska detaljerad och ser bra ut, men små diskreta glitterdetaljer som bara ses från rätt vinkel. Ramen är blank i metallliknande design, precis som den stora och ergonomiska fyr-knap som löper nerför sidan.
På framsidan är den stora, skarpa färgdisplayen som visar dig de ångdetaljer du behöver se och längst ner hittar du batteriluckan där batterierna sätts i och tas bort.

Med denna mod får du en uteffekt på upp till 225W, så du kommer aldrig att sakna uteffekt! Modemet har plats för 2 x 18650 batterier (ingår ej) så att du har gott om ström för att köra de mycket höga wattarna.

 

Majesty särdrag

Majesty modden har inte bara en snygg design, men erbjuder också många olika funktioner. Bland annat kan du se fram emot förvärmning, temperaturkontroll, puff-counter som kan räkna, återställa och sedan begränsa sugan du tar, skärminställningar som gör att du kan ändra temafärg och autolock och många inbyggda säkerhetsfunktioner så att du inte behöver oroa dig med dina ångor i din hand.

På skärmen kommer detaljer som ohm, puffer, watt, läge och individuell batteriindikator att vara synliga så att du alltid kan hålla ett öga på dina ångdetaljer när du ångar.

 

Satsens innehåll

  • 1 x SMOK Majesty Luxe Black Cobra Edition mod
  • 1 x användarmanual
  • 1 x micro USB laddningskabel

Tilbehør

103,00 kr
5 score af 1 Kundrecensioner
5 score af 1 Kundrecensioner
372,00 kr
43,00 kr

Skriv din egen recension

Produkten är nu i din varukorg
Copyright © eCiggbutik.se