new

Innokin Zenith D22

Zenith D22-tanken från Innokin har justerbart airflow från botten, massor av coils att välja mellan, SUPER smart toppfyllning, coilbyte på det enklaste sättet, och har en djärv och enkel design. Zenith D22 är ett nöje att använda!

341,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
341SEK
Beställ inom
00:00:00
så skickar vi ditt paket idag!
(Gælder kun PostNord og GLS)
Kapacitet (ml)2
MaterialPyrex, Rostfritt stål
Justerbart LuftflödeJa
Driptip Typ510
FyllnadsmetodPush-Open
Sugning TypMTL (Mun Till Lunga)
Rekommenderad E-juiceTunn Vätska (50vg/50pg)
Connector510

Innokin Zenith D22

Innokin har designet Zenith D22 med mun-till-lung-ångorna i åtanke. Även om du är munnen-mot-lungångor, bör du inte luras för alla smarta funktioner!
Zenith tanken är i en enkel design som också är praktisk och lätt. Tanken har justerbart airflow som ligger längst ner på tanken.

Tanken är utrustad med funktionen "juice flow control" som ger dig möjlighet att skruva upp och ner hur mycket vätska som kommer in i coilen, så om du exempelvis känner att din coil "drunknar", kan du justera den något.

Juice flow control systemet är integrerat i fyllsystemet. Fyllningen är super enkel, genom att vrida tankens topp. På toppen bredvid munstycket finns det ett fyllningshål som du kan fylla på.
När du vrider toppen är det inte bara fyllsystemet som påverkas. Juice flow control kommer också att förändras, och du kan hålla ett öga på detta när du tittar på coilen.

Båda kan justeras utan att påverka den andra funktionen.

 

Coils för Zenith D22

När du byter coil i Zenith D22, är den i äkta Innokin manerer. Allt du behöver göra är att skruva av botten, och därifrån kan du helt enkelt dra ut coilen och trycka i en ny.

Inkluderat i paketet är en Plexus Z-coil med 0,5Ω coil som löper bäst vid 14-19W. Det kommer att ge en något lösare sug och lite mer ånga än i 1,6Ω-coil som har bäst vid 10-14W. Det ger en något snävare sugning, liksom en lite mer intensiv smak.

Det är möjligt att köpa 0,8Ω coils som körs 15-18W, och ger dig en bra mellanliggande mellan 0,5Ω och 1,6Ω.

Zenith kan också använda Innokins populära Plex3D-coils, som är gjorda i 0,48Ω mesh och bäst på 13-16W. Det betyder emellertid inte att dessa coils inte kan utföra, eftersom de är gjorda på ett mycket speciellt sätt som är gjorda för att spara kraft. Det innebär att de bara använder 13-16W i kraft, men producerar fortfarande mer ånga än en vanlig 13-16W coil skulle.

 

Innehåll i rutan

  • 1 x Innokin Zenith D22
  • 1 x 0,5Ω Plexus Z-coil (förinstallerad)
  • 1 x 1,6Ω Kanthal coil
  • 1 x extra driptip + extra o-ringar
  • 1 x användarmanual

Tilbehør

141,00 kr

Skriv din egen recension

Produkten är nu i din varukorg
Copyright © eCiggbutik.se