new

Eleaf iStick Mix

SIK ID: 00219-19-21249 Eleaf - iStick Mix 160W Box MOD

iStick Mix ser inte bara bra ut, men är också den iStick med den högsta utgangseffekt hittills. Den har plats för 2 x 18650 batterier (köpt separat) och laddas via USB-C-kabel.
En liten OLED-display visar dina ångdetaljer, medan en rund och läcker fyrknapp ger dig en härlig och ergonomisk ångupplevelse.

640,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
Se forklaring (Video)
640SEK
Beställ inom
00:00:00
så skickar vi ditt paket idag!
(Gælder kun PostNord og GLS)
Variabel OutputJa
Max Watt160
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntExtern
Batteriet ingårNej
Batterikvantitet2
Batteri cell18650
UppladdningsbartJa
SkärmtypLED
TC möjligtJa
FormFirkantet
MaterialResin, Rostfritt stål, Zinklegering
Connector510

Eleaf iStick Mix

iStick Mix döljer, bakom den ultravackra designen, många bra funktioner. Bland annat har iStick Mix ett nytt Avatar-chip som garanterar en stabil och snabb ånga med en snabb fyr-tid, så att du får en lätt och bekväm ångupplevelse.

Moddet har utrymme för 2 x 18650 batterier (säljs separat), som hålls fast med en magnetisk flik. Detta ger dig en maximal uteffekt på 160W och det kommer utan tvekan att vara mer än tillräckligt för att ge dig en underbar ångupplevelse med rätt tank.

iStick har en liten OLED-skärm som visar din ångdata och status för dina batterier och låter dig navigera i lilla menyn. Den ergonomiska fyrknappen ligger ovanför displayen och knapparna + och - ligger under displayen.
Moddet är gjord med mjuka kanter, i en curvy design så att den ligger perfekt i handen.

 

Laddning med USB-C

Som nämnts ovan laddas iStick Mix med USB-C (medföljer), så att du kan ladda 2,5A så att båda batterierna kan laddas upp med ca. 1,5 timmar. USB-C-kabeln är symmetrisk och det spelar ingen roll hur det sätts in. Dessutom har iStick en funktion som kan ladda batterierna balanserat för att ge en säkrare, effektiv och snabb laddning.

Förutom den nya laddningsfunktionen är Eleaf fylld med säkerhetsfunktioner som skydd mot överladdning, överavladdning och kortslutning så att du kan ånga utan att behöva oroa dig.

 

Innehåll i rutan

  • 1 x iStick Mix
  • 1 x användarmanual
  • 1 x kombinerad USB-C / Micro USB-laddningskabel

Tilbehør

Samsung 25R 18650 (2500 mAh)
70,00 kr
5 score af 1 Kundrecensioner
5 score af 1 Kundrecensioner
Nitecore D2
355,00 kr
Aspire Nätadapter
46,00 kr

Skriv din egen recension

Produkten är nu i din varukorg
Copyright © eCiggbutik.se