new

Aegis Solo + Cerberus kit

Letar du efter en robust e-cigarett som inte tar upp mycket utrymme? Med Aegis Solo får du ett mod som körs på ett enda 18650-batteri (ingår inte), men kan fortfarande gå upp till 100W. Tanken har en väldigt enkel toppfyllning och använder Super Mesh coils.

783,00 kr inkl. moms
Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark på nuværende tidspunkt Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i alle lande på nuværende tidspunkt

783SEK
Køb inden kl 17:00
Beställ inom
00:00:00
så skickar vi ditt paket idag!
Kapacitet (ml)2
Variabel OutputJa
Max Watt100
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntExtern
Batteriet ingårNej
Batterikvantitet1
Batteri cell18650
UppladdningsbartJa
SkärmtypLCD
TC möjligtJa
FormOval
MaterialRostfritt stål, Zinklegering
Connector510
Sugning TypDL (Direct Lunge)
Justerbart LuftflödeJa
Driptip Typ510
FyllnadsmetodTopp
Rekommenderad E-juiceTjock Vätska (70/30)

Aegis Solo + Cerberus kit

Aegis Solo är efterträdaren till Aegis Mini och Aegis Legend, och är en riktigt bra sak mellan de två. Det är lite större än Aegis Mini och har ett externt batteri. Det är något mindre än Legend, men har fortfarande sin 100W-utgång. Förpackad i gummi, silikon och läder, är det svårt att döda Aegis Solo.

Aegis Solo är extremt robust och kan användas i ett farligt område. Aegis Solo är vattentät och kan tåla ner till 1 meter djup i upp till 30 minuter, dammtät och stötdämpande, så det är 100% dumtätt! Micro USB-ingången är också täckt av en silikonplugg så den är väl skyddad.

Med sin helt nya chipset, ger Aegis Solo ett super snabbt respons, förbättrad temperaturkontroll och en jämn output. Bildskärmen är inte så stor och visar alla dina ångdata tydligt och tydligt på en tydlig lista.

 

Cerberus tankning

Tanken är den lätta Cerberus-tanken, som ger en riktigt läcker ånga och smakar med Super Mesh coils. Den fyller super lätt genom att helt enkelt vrida toppen cirka 45° och lyfta av den och det kommer att ge tillgång till två brett fyllningshål.

De medföljande coils är Super Mesh-coils som är 0.3Ω och går riktigt bra mellan 30-40W. De är gjorda för att maximera den varma ytan och ge dig så mycket ånga och så intensiv smak som möjligt.

Sammantaget får du en super fin, robust och hållbar kit som ger dig en god smak och ånga. Det är perfekt för dem som är lite av ett klutz, eller för den rörliga mannen, hantverket eller dig som inte tar chansen.

 

Satsens innehåll

  • 1 x GeekVape Aegis Solo mod
  • 1 x GeekVape Cerberus tank
  • 1 x användarhandbok
  • 1 x micro USB laddningskabel
  • 1 x extra glas
  • 1 x påse med reservdelar
  • 2 x Mesh X2 KA1 0,3Ω coil

Tilbehør

Nitecore D2
355,00 kr
Aspire Nätadapter
46,00 kr
GeekVape Super Mesh Coils
213,00 kr
GeekVape IM Coils
213,00 kr

Skriv din egen recension

Produkten är nu i din varukorg
Copyright © eCiggbutik.se